Fórumok
| Gamecon :: Fórumok :: Társalgó :: Kultúra |
| Film, mozi, TV | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: 1 2 3 ... 7 [8] 9 ... 12 13 14 | |
|
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
|
| Szerző | Üzenet | ||
| hatrix |
|
||
hatrix![]() ![]() Regisztrált tag #3
Üzenetek: 1358 |
Toy Story 3 trailer [ Módosítva 2010 febr 07, 09:32 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Új "The Last Airbender" trailer Nem hosszú, a Super Bowl-ra készült ez is. "Despicable Me" trailer 1-2 [ Módosítva 2010 febr 07, 09:21 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
baggins![]() ![]() Regisztrált tag #1
Üzenetek: 550 |
Oké, de közben lefordítottam az egészet, csináltam egy hun feliratot.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Ming |
|
||
Ming![]() ![]() Regisztrált tag #5
Üzenetek: 349 |
baggins írta ... Segítsetek már, hogy a f@szba lehet feliratot letölteni valamihez. Tököm tele van. Mindenkinek sikerül, csak nekem nem. The.Edge[1997] DvDrip[Eng]- aXXo.avi Ez a videó címe. Előre is kösz, többhetes elmegyógyászati kezeléstől ment meg, aki segít. Ez a vadon foglyai nem igaz? Az Anthony Hopkinses? Mi van ha megszerzem neked szinkronosan?
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
- Ninja Assassin Trailer Nem tudom volt-e már. Elég jónak néz ki így a trailer alapján. - The A-Team Trailer Divat az újrafeldolgozás . [ Módosítva 2010 jan 31, 09:53 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Ming írta ... Hatrix! Ha jól emlékszem te írtál valamikor a Benji Zax & the Alien Prince sorozatról. Találtam 13 részt eredeti szinkronnal. mesevilag.com Jaja én írtam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Ming |
|
||
baggins írta ... Segítsetek már, hogy a f@szba lehet feliratot letölteni valamihez. Tököm tele van. Mindenkinek sikerül, csak nekem nem. The.Edge[1997] DvDrip[Eng]- aXXo.avi Ez a videó címe. Előre is kösz, többhetes elmegyógyászati kezeléstől ment meg, aki segít. Magyart én sem találtam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Ming |
|
||
Hatrix! Ha jól emlékszem te írtál valamikor a Benji Zax & the Alien Prince sorozatról. Találtam 13 részt eredeti szinkronnal. mesevilag.com [ Módosítva 2010 jan 30, 02:51 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
|
Vendég
|
baggins írta ... Segítsetek már, hogy a f@szba lehet feliratot letölteni valamihez. Tököm tele van. Mindenkinek sikerül, csak nekem nem. The.Edge[1997] DvDrip[Eng]- aXXo.avi Ez a videó címe. Előre is kösz, többhetes elmegyógyászati kezeléstől ment meg, aki segít. Magyart nem találok hozzá, angol van. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
Segítsetek már, hogy a f@szba lehet feliratot letölteni valamihez. Tököm tele van. Mindenkinek sikerül, csak nekem nem. The.Edge[1997] DvDrip[Eng]- aXXo.avi Ez a videó címe. Előre is kösz, többhetes elmegyógyászati kezeléstől ment meg, aki segít.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
Yzerman írta ... Hétvégén Saw maratont tartottam, a másodiktól a hatodikig megnéztem mindet, az első ugye már rég megvolt és az tetszett is. Bakker, tetszik mind. Szerintem frankó filmek, kellemes kikapcsolódást nyújtottak, korrekt sztori, fasza csavarok, meglepetések. Amit még néztem az elmúlt időben: Benjamin Button: nagyon jó film, Brad Pitt rulez The Bucket List: ez is tetszett, szeretem az ilyen filmeket. Moon: ez egy igazi meglepetés, számomra ez a scifi, nem az ezerfogú, villásfaszú, repülő szörnyek. Kurva jó film. A Bucket list szerintem is kifejezetten jó film, a lehető legjobb színészekkel, humorral, egyébbel.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Nagyon beteg.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
![]() ![]() Regisztrált tag #2
Üzenetek: 483 |
Babi néni strandra megy Erős.
Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
|
Vendég
|
Hétvégén Saw maratont tartottam, a másodiktól a hatodikig megnéztem mindet, az első ugye már rég megvolt és az tetszett is. Bakker, tetszik mind. Szerintem frankó filmek, kellemes kikapcsolódást nyújtottak, korrekt sztori, fasza csavarok, meglepetések. Amit még néztem az elmúlt időben: Benjamin Button: nagyon jó film, Brad Pitt rulez The Bucket List: ez is tetszett, szeretem az ilyen filmeket. Moon: ez egy igazi meglepetés, számomra ez a scifi, nem az ezerfogú, villásfaszú, repülő szörnyek. Kurva jó film. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Zsubi írta ... hatrix írta ... "Watching the Detectives" filmhez keresnék feliratot. Tud valaki segíteni? Elég lehetetlen küldetés, mert örültem hogy a filmet be tudtam szerezni pedig 2007es. Vicc, hogy semmi nincs róla sehol. Még DVD se. Négy helyen néztem, de még angol felirat sincs hozzá. Ezen csodálkozok én is. ![]() Mindig ilyen szar filmeket fogok ki. Beszereztem a Valkyria Chronicles anime verzióját. 26 részes és a feléhez van csak felirat. :S Elvileg hetente jön hozzá 1 új... magyarul várhatok olyan 3 hónapot mire mind meglesz.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
LINK![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4
Üzenetek: 817 |
hatrix írta ... "Watching the Detectives" filmhez keresnék feliratot. Tud valaki segíteni? Elég lehetetlen küldetés, mert örültem hogy a filmet be tudtam szerezni pedig 2007es. Vicc, hogy semmi nincs róla sehol. Még DVD se. Négy helyen néztem, de még angol felirat sincs hozzá. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
"Watching the Detectives" filmhez keresnék feliratot. Tud valaki segíteni? Elég lehetetlen küldetés, mert örültem hogy a filmet be tudtam szerezni pedig 2007es. Vicc, hogy semmi nincs róla sehol. Még DVD se. ![]() [ Módosítva 2010 jan 25, 09:57 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Zsubi írta ... hatrix írta ... Ma kaptam az infót sógoromtól, hogy a Saturnba BR filmek vannak 2190.-ért ha jól emlékszem. A újság végén az áll, hogy csak az EUROPARKban található üzletre vonatkozik. Meddig tart az akció? Milyen filmek? Több film is volt 3 ugrik be. - Álljon meg a nászmenet - Mona Lisa mosolya - Ghost Rider ...stb
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
LINK![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4
Üzenetek: 817 |
hatrix írta ... Ma kaptam az infót sógoromtól, hogy a Saturnba BR filmek vannak 2190.-ért ha jól emlékszem. A újság végén az áll, hogy csak az EUROPARKban található üzletre vonatkozik. Meddig tart az akció? Milyen filmek? Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
![]() ![]() Regisztrált tag #2
Üzenetek: 483 |
Zsubi írta ... Terminátor: Megváltás Arnie nélkül nincs terminátor film. Így ez csak egy marhára látványos, jól összerakott akciófilm. Hiába tűnik fel egy jelenet erejéig a T-101-es. Mint film abszolút nem rossz, bár egy szemernyi együttérzést sem éreztem a félig ember, félig gép karakter iránt. A You could be mine c. szám belerakása +1 pontot ér. Na, ezt véletlenül én is láttam. Nagyon rossz, nem méltó a Terminátor sorozathoz. Ha más címe volna, hitelesebb lenne. Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: 1 2 3 ... 7 [8] 9 ... 12 13 14 | |