Fórumok
| Gamecon :: Fórumok :: Társalgó :: Csevegő |
| Forma-1 | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: 1 2 [3] 4 5 6 | |
|
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
|
| Szerző | Üzenet | ||
| hatrix |
|
||
hatrix![]() ![]() Regisztrált tag #3
Üzenetek: 1358 |
Buemi balesete. EZ nagyon nagy mázli volt. Csúnyán is végződhetet volna. [ Módosítva 2010 ápr 16, 04:53 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
baggins![]() ![]() Regisztrált tag #1
Üzenetek: 550 |
Papesz írta ... baggins írta ... Én meg azt hittem, talán húsvétkor normális műsor lesz a TV-ben, erre egész délelőtt a tetves F1 autók nyüszítését kellett hallgatni... Animal Planet, National Geographic, National Geographic Wild, Discovery, stb. Kizárólag jó műsorok voltak egész nap. Így van ez minden nap. Főleg, ha a család másik fele szereti a F1-et...
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
![]() ![]() Regisztrált tag #2
Üzenetek: 483 |
baggins írta ... Én meg azt hittem, talán húsvétkor normális műsor lesz a TV-ben, erre egész délelőtt a tetves F1 autók nyüszítését kellett hallgatni... Animal Planet, National Geographic, National Geographic Wild, Discovery, stb. Kizárólag jó műsorok voltak egész nap. Így van ez minden nap. Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
LINK![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4
Üzenetek: 817 |
baggins írta ... Én meg azt hittem, talán húsvétkor normális műsor lesz a TV-ben, erre egész délelőtt a tetves F1 autók nyüszítését kellett hallgatni... Van ám másik adó is az RTL-en kívül. ![]() A futam pedig jó volt. Ha mindegyiken ennyi izgalom és előzés lenne, akkor egy kellemes és izgalmas évadunk lenne. De jelen állás szerint az izgalmakhoz eső kell, legalább az időmérőre, h kicsit megkavarja a mezőnyt, küzdjenek a pilóták a jobb helyezésekért. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
baggins![]() ![]() Regisztrált tag #1
Üzenetek: 550 |
hatrix írta ... Azt hittem délután lesz a futam. FÁK! Legalább jó verseny volt? :S Én meg azt hittem, talán húsvétkor normális műsor lesz a TV-ben, erre egész délelőtt a tetves F1 autók nyüszítését kellett hallgatni...
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| EmThor |
|
||
![]() Regisztrált tag #46
Üzenetek: 267 |
hatrix írta ... Azt hittem délután lesz a futam. FÁK! Legalább jó verseny volt? :S közepén meg a végén ébredtem fel...
Lord of the Rings - War in the North
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Azt hittem délután lesz a futam. FÁK! Legalább jó verseny volt? :S
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Ilyen rajtfelállás kell minden versenyre és lesz ki küzdjön a jobb helyezésekért.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Az időmérő ezzel a kellemes kis esővel kellően érdekesre sikerült, remélem az időjárás a futamon is hasonló lesz. Csak ne szakadjon le az ég, mint tavaly, mert akkor tökön döfök vkit. Rajtoljanak vizes pályán, aztán legyen egy kis eső és mindenki örülni fog.
Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Ausztrália Mi lenne, ha minden verseny elején fellocsolnánk a pályát? Jó futam volt, köszönhetően az esőnek, de a gumikat még mindig csak óvatosan cserélgették a fiúk. Kicsivel kevesebb kieséssel még érdekesebb lehetett volna, hiszen akkor többen maradnak a pályán, több lehetett volna a küzdelem. Kubicát nm tudom, h hogyan nem sikerült megelőzni, mert nem csinált semmit. Csak ment az ideális íven és elfordult a kanyarokban. Ellenben Massát ott és akkor előzte meg Hamilton, amikor nem sajnálta, pedig Massa próbálta zárni az íveket. Webber egy szimpatikus pilóta volt mindig is, de néha olyanokat csinál, h csak pislogok és vakarom a fejem. Vettel valóban kicsit kimis, ha megkapja csapattársnak jövőre (remélem), akkor komoly küzdelem folyhat azért, h ki esett el a legtöbb győzelemtől és világbajnoki címtől. Az előző futamot legalább be tudta fejezni. A Force Indiánál Liuzzi szépen gyűjtögeti a pontokat, csak így tovább! A Hispania szörnyen lassú, de legalább befejeztek egy futamot, tesztelnek. A Lotusban még mindig látom a reményt, a két kör hátrány annyira nem vészes. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
hatrix írta ... Nem is tudtam hogy már nem lehet tankolni. Ez jó. Viszon egy futamból megállapítani a szabálymódosítá sok hatását vicces. Szerintem mint első futam elment. Bár én sokat nem láttam csak akadozott a neten a videó. (Kanyarba érkezik két kocsi előzés várható.. megáll a kép... mire újra elindul már mást látok. Az indexen tudtam követni igazán mi ment.) Az új csapatok szarok, ahogy vártuk. Bruno gyerek is letámasztotta a biciklit. Teszt nélkül csoda hogy annyit tudott menni. Vettelt sajnáltam, de szépen megfogta azt a negyedik helyet azért. A kocsik színeit meg meg kell szokni. A Renault Sárgán baromi furcsa.. A régebbi időkből a Jordan kocsira emlékeztet. Kicsit színtelen a mezőny. Van piros Ferrari, sárga Lada.. izé Renault, sötétzöld- sötétkék amik már majdnem feketék... a többi meg fekete, szürke, fehér. A gumiszabály úgy hülyeség, ahogy van. Ha lenne öt szett gumi a versenyre, nyomnák neki rendesen, mernének előzni, mert ha elkopik, lecserélik és nyoimják tovább. De ez most kb olyan, mint 2005(?)-ben volt, amikor nem lehett kereket cserélni a versenyen. Akkor sem nyomták, mert nem szabadott elkoptatni a gumit, tehát nem is előztek. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Zsubi írta ... A Palik azt hazudta a vereeny végén, h jót tettek a szabályváltozás ok, komolyabb a taktika, kiszámíthatatla n a futam. Ha nem lenne ez az idióta gumi szabály, akkor tényleg lehetne izgalmas a futam, mert mernének gyorsan menni. De így csak körözgetnek, ha vki nagyon lassú azt megelőzik. A meghosszabbítot t pálya pedig szánalmas, kiszedték belőle az egyetlen tempós kombinációt. Nem is tudtam hogy már nem lehet tankolni. Ez jó. Viszon egy futamból megállapítani a szabálymódosítá sok hatását vicces. Szerintem mint első futam elment. Bár én sokat nem láttam csak akadozott a neten a videó. (Kanyarba érkezik két kocsi előzés várható.. megáll a kép... mire újra elindul már mást látok. Az indexen tudtam követni igazán mi ment.) Az új csapatok szarok, ahogy vártuk. Bruno gyerek is letámasztotta a biciklit. Teszt nélkül csoda hogy annyit tudott menni. Vettelt sajnáltam, de szépen megfogta azt a negyedik helyet azért. A kocsik színeit meg meg kell szokni. A Renault Sárgán baromi furcsa.. A régebbi időkből a Jordan kocsira emlékeztet. Kicsit színtelen a mezőny. Van piros Ferrari, sárga Lada.. izé Renault, sötétzöld- sötétkék amik már majdnem feketék... a többi meg fekete, szürke, fehér.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
A Palik azt hazudta a vereeny végén, h jót tettek a szabályváltozás
ok, komolyabb a taktika, kiszámíthatatla
n a futam. Ha nem lenne ez az idióta gumi szabály, akkor tényleg lehetne izgalmas a futam, mert mernének gyorsan menni. De így csak körözgetnek, ha vki nagyon lassú azt megelőzik. A meghosszabbítot
t pálya pedig szánalmas, kiszedték belőle az egyetlen tempós kombinációt.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Ezt írtam reggel az F1 játék hírhez. "Frankó lesz majd az új versenycsapatok kal nyomulni. A kocsi meg szétesik a seggünk alatt majd az első kanyarban. Vazzeg össze is törte a kicsávó.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Massa és Alonso autójában motort cseréltek, mert vmi nem jó. Megint szépen kezd a Ferrari... A Hispania autói a boxból rajtolnak. Szerintem el sem fognak indulni, vagy csak pár kört mennek, kiállnak, összecsomagolna k és hazamennek. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
hatrix írta ... Most éjszakai futam lesz? Nem. Magyar idő szerint 1-kor lesz a rajt. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Most éjszakai futam lesz?
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Papesz írta ... Ezek az új csapatok minek vannak ott? Jövőre elindulhatok én is? Nem láttam az időmérőt, csak az időket, de a Rönóval odavernéd a Hispaniát. Továbbra is tartom, h veszélyesen lassúak. A másik kettőről majd holnap nyilatkozok. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
![]() ![]() Regisztrált tag #2
Üzenetek: 483 |
Ezek az új csapatok minek vannak ott? Jövőre elindulhatok én is?
Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Senna alig 9,9 mp-et kapott Alonsótól. Nem akarom lehúzni őket, de ez már egy kategóriával lassabb teljesítmény, lekörözésnél sok gondot okozhat. Persze ott vannak a GT versenyek, ahl akár négy kategória is versenyezhet együtt, ahol még nagyobbak a különbségek, de ott ezt tudják, félrehúzódnak, nincs bennük az, h egyenlő jogaik vannak a pályán. Persze a Virgin és a Lotus is lassú, de nem ennyire.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: 1 2 [3] 4 5 6 | |