Fórumok
| Gamecon :: Fórumok :: Játékok :: PlayStation |
| Brütal Legend | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: 1 [2] | |
|
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Zsubi |
|
||
LINK![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4
Üzenetek: 817 |
22 sárkány, 2 landmark és 7 burried hiányzik a 100%-hoz. Holnap még kutakodok, de utána már térképészet jön, mert bele fogok bolondulni a kamera folyamatos forgatásába és abba, h nem találok semmit.
Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Papesz írta ... Valaki összeszedte a játékban szereplő zenéket. Tényleg igazi gyöngysemek vannak közte. Nem vagyok nagy Ozzy Osbourne fan (sőt egyáltalán nem), de a Mr. Crowley például atomkurvajó. Most a Die for Metalra vagyok ráállva teljesen. [ Módosítva 2010 márc 07, 11:09 ] Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Papesz írta ... A játék csak egy mentést tárol, tehát ha összegyűjtesz mindent, majd elkezded a Brütal fokozatot, akkor elveszik az összes cucc. Eddig az egyetlen negatívum... Remélem másolni lehet a mentést. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
![]() ![]() Regisztrált tag #2
Üzenetek: 483 |
Zsubi írta ... Az utolsó küldetés előtt átállítottam Brütalra, hátha beadja azt a trófeát is a végén. Hát nem tette. Így egyszer még mindenképpen végig kell játszanom a platina trófeáért. Most jöhet a trófeák összeszedése, a maradék gyűjtögetni való (van még mit) és az online játék. A játék csak egy mentést tárol, tehát ha összegyűjtesz mindent, majd elkezded a Brütal fokozatot, akkor elveszik az összes cucc. Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Az utolsó küldetés előtt átállítottam Brütalra, hátha beadja azt a trófeát is a végén. Hát nem tette. Így egyszer még mindenképpen végig kell játszanom a platina trófeáért. Most jöhet a trófeák összeszedése, a maradék gyűjtögetni való (van még mit) és az online játék.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Papesz írta ... Asszem ez a Reaper akármi lesz, a világító lovasok. Így már érthető, h mit keresett a kezében a patkó. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
Zsubi írta ... Egyébként a havas részen az első feladat. Asszem ez a Reaper akármi lesz, a világító lovasok. Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Gyűjtögetem a gyűjtögetni valót, csinálom a vadászos küldetéseket, de most lövésem sincs, h miket kellene megölni. Gondolom a Tour Book-ban benne van minden állat, majd kikeresem, h mi is az, amit le kell vadásznom. Egyébként a havas részen az első feladat. Zseniá lis játék. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Továbbra is zseniális a játék. Az RTS részek inkább akció RTS részek, de amint rááll az agyam, simán lenyomom ezt a büdös k*rvát. Kíváncsi vagyok, h mi lesz a vége, mert szerintem már csak az van hátra, a sztori trófeák elfogytak. Még három, a múltat feltáró izét kell megtalálnom, vmint 80 sárkányt kiszabadítanom. Nem beszélve az ugratókról, a mellék küldetésekről, a felfedezésről. Imádom ezt a világot!
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Ha azt mondom, h eszméletlenül zseniális a pályatervezés ebben a játékban, akkor ugye finom voltam? Éppen Ophelia ellen küzdök, kemény falat lesz, de majd napkelte után lenyomom. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
yzerman![]() ![]() Regisztrált tag #142
Üzenetek: 223 |
Na, megszereztem a játékot, már csak ki kell csomagolnom a rar...ehh, fóliából és kipróbálhatom. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
Valaki összeszedte a játékban szereplő zenéket. Tényleg igazi gyöngysemek vannak közte. Nem vagyok nagy Ozzy Osbourne fan (sőt egyáltalán nem), de a Mr. Crowley például atomkurvajó.
Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Metáááááááááááá
ááááááál! Marha jó ez a játék. Néha nem pont azokat az egységeket sikerül irányítani, mint akiket akarok, nem mindig azokat a kombókat nyomom, amiket akarok, de jól elszórakozok vele. A világ is tetszik, serényen gyűjtögetem a gyűjtögetni valót, költöm a rajongókat dögivel és szól a METÁÁÁÁL!
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
11% után. Most nyíltak meg a másodlagos küldetések, gondolom a játék is most fog beindulni. Eddig tetszik, hozza azt a stílust, amit a demóban mutatott, a párbeszédek még mindig ütősek, a karakterek jópofák. Eddig jó vétel volt. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
Zsubi írta ... 14,93 a TheHut-on. Kénytelen leszek megvenni, mert már december óta nem kapott új játékot a gépem. Update: megrendelve. Majd írd má be, hogy mi volt az első gondolatod, amikor elértél az első stratégiai részhez.
Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
14,93 a TheHut-on. Kénytelen leszek megvenni, mert már december óta nem kapott új játékot a gépem. Update: megrendelve. [ Módosítva 2010 febr 24, 08:24 ] Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Papesz írta ... Jól látom, hogy saját magadat győzködöd a beszerzésről? Azt hiszem ezen a ponton már túl jutottam, most azt számolgatom, h mennyibe fog nekem ez és az ACII White Editon kerülni vmikor márciusban. Eddig egy meglehetősen barátságtalan összeggel nézegetjük egymást. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
Zsubi írta ... Leküzdöttem ma is a demót. A poénok mégmindig zseniálisak. Jól látom, hogy saját magadat győzködöd a beszerzésről? Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Leküzdöttem ma is a demót. A poénok mégmindig zseniálisak.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Csak meg kellene venni. Meg az Assasin's Creed 2 White Editiont is. Vki adjon pénzt! Bár nemsokára jön a diákhitel.
[ Módosítva 2010 máj 09, 10:52 ] Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: 1 [2] | |