Fórumok
| Gamecon :: Fórumok :: Játékok :: PlayStation |
| God of War 3 | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: [1] 2 3 | |
|
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
|
| Szerző | Üzenet | ||
| baggins |
|
||
baggins![]() ![]() Regisztrált tag #1
Üzenetek: 550 |
Adom, ugorj majd át érte.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Ming |
|
||
Ming![]() ![]() Regisztrált tag #5
Üzenetek: 349 |
Végigküzdöttem magam a collectionon. Nagyon durván megcsinálták. A 2.rész nekem kimaradt PS2-n ezért nekem új volt. Sokkal jobb mint az első. Brutalitás felsőfokon. Várom a harmadikat Baggins.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Ming |
|
||
Yzerman írta ... A Heavenly Sword nálam külön kategória. A valaha készült egyik legjobb játék számomra, a hangulata verhetetlen. Tudtam én.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
Yzerman írta ... baggins írta ... Te, írd már le nekem spoilerként, hogy mi a végének a lényege? Eddig háromszor játszottam végig, de nem sikerült kibogoznom...le het, hogy pont azért, mert elvont, vagy nem figyeltem oda. Mire gondolsz pontosan? Ugye Kratos a végén utazik a (fejében) a múltjában, látja, hogy miket is tett. Ahogy kivettem, Pandora dobozából beleszállt valami erő, vagy a fasz tudja mi, erre pályázik az a szelllem csaj, így gondolom Kratos bácsi rájön, hogy bassza meg, most megint harcolnia kéne, pedig ő már az elején is öngyilkos akart lenni, szóval ott az a fasza kard, ami a fatert is kettészelte, így hát magába tolja. Ja, én úgy vettem ki, mintha ezzel visszacsinálhat
ná az egész disznóságot, azaz minden a régi lenne. Akkor ezek szerint nem. Érdekes, bár kicsit hülye befejezés.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
yzerman![]() ![]() Regisztrált tag #142
Üzenetek: 223 |
A Heavenly Sword nálam külön kategória. A valaha készült egyik legjobb játék számomra, a hangulata verhetetlen. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Ming |
|
||
Yzerman írta ... A vége kicsit elvont, de összességében kurva jó játék. Hipermegagigabr utál. Stíluson belül számomra csak a DMC veszi fel vele a versenyt, a többi ilyen játék mind szánalmas lófasz. A HS azért nem rosz ugye?
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
baggins írta ... Te, írd már le nekem spoilerként, hogy mi a végének a lényege? Eddig háromszor játszottam végig, de nem sikerült kibogoznom...le het, hogy pont azért, mert elvont, vagy nem figyeltem oda. Mire gondolsz pontosan? Ugye Kratos a végén utazik a (fejében) a múltjában, látja, hogy miket is tett. Ahogy kivettem, Pandora dobozából beleszállt valami erő, vagy a fasz tudja mi, erre pályázik az a szelllem csaj, így gondolom Kratos bácsi rájön, hogy bassza meg, most megint harcolnia kéne, pedig ő már az elején is öngyilkos akart lenni, szóval ott az a fasza kard, ami a fatert is kettészelte, így hát magába tolja.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
Te, írd már le nekem spoilerként, hogy mi a végének a lényege? Eddig háromszor játszottam végig, de nem sikerült kibogoznom...le
het, hogy pont azért, mert elvont, vagy nem figyeltem oda.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
A vége kicsit elvont, de összességében kurva jó játék. Hipermegagigabr
utál. Stíluson belül számomra csak a DMC veszi fel vele a versenyt, a többi ilyen játék mind szánalmas lófasz. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
baggins írta ... Hol tartasz? Nemrég picsáztam el Herkulest. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
Hol tartasz?
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
Brutális ez a játék. Odabasz. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
baggins írta ... ![]() Kinézetre úgy általában a legtöbb játék az ehhez képest. Nekem az Uncharted 2 jobban tetszik, szerintem szebb, de lehet, hogy csak a kellemesebb színei miatt. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
![]() Kinézetre úgy általában a legtöbb játék az ehhez képest. [ Módosítva 2010 ápr 24, 08:45 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
Agyatlan gombnyomkodás (Papesz által ezer éve említett tulajdonság ) még mindig, de kenterbe veri az összes ilyen stílusú játékot.Inferno, Darksiders, Bayonetta, lófasz ehhez képest. |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| menoh |
|
||
menoh![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #7
Üzenetek: 61 |
Papesz írta ... menoh írta ... Nincs kettő belőle, annyi van amenyit a képen látsz. 1 Collection, 1 Gow 3, 1 letöltő kódokat tartalmazó füzet De akkor az hol van, amiért 2 hónapja hatezret kínáltam és azt mondtad, hogy nem adod el? Az ugyan az ami a képen van. Amit látsz az az Ultimate Edition. Az USA verzió. Az EU-s Ultimate Trilogy Editionban van a collection. De az 65 ezer fölött kezdődik....
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
hatrix![]() ![]() Regisztrált tag #3
Üzenetek: 1358 |
Papesz írta ... menoh írta ... Nincs kettő belőle, annyi van amenyit a képen látsz. 1 Collection, 1 Gow 3, 1 letöltő kódokat tartalmazó füzet De akkor az hol van, amiért 2 hónapja hatezret kínáltam és azt mondtad, hogy nem adod el? Vissza vitte a boltba.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
![]() ![]() Regisztrált tag #2
Üzenetek: 483 |
menoh írta ... Nincs kettő belőle, annyi van amenyit a képen látsz. 1 Collection, 1 Gow 3, 1 letöltő kódokat tartalmazó füzet De akkor az hol van, amiért 2 hónapja hatezret kínáltam és azt mondtad, hogy nem adod el? Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
hatrix![]() ![]() Regisztrált tag #3
Üzenetek: 1358 |
Zsubi írta ... Papesz írta ... Majd megrendelem, ha 15 lesz postával. De halál komolyan kérdezem: minek neked kettő belőle? Az, h menoh barátunk játszik vmivel, egyáltalán nem jelenti azt, h neki meg is van az a játék. Pontosan! Vannak előnyei bizonyos munkáknak. Kaszman is szinte mindennel játszik... Nem is tudom hogyan csinálja?
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| EmThor |
|
||
![]() Regisztrált tag #46
Üzenetek: 267 |
Avagy úgy látszik a Styx folyó a Dante's Inferno után, különösen sokszor tűnik fel 2010-ben Az elején egy kicsit 'meh' volt a dolog, aztán 45p után megtörténik az első boss halála. Úgy látom real time, és előre felvett játékmotoros animációk váltják egymást. Képet kimenteni nem lehet. A DTS hang veszettül szól. Továbbra is menni kell és gyakni de mindez olyan (grafikai)
színvonalon, hogy 5 percenként földön az állad! ![]() [ Módosítva 2010 márc 12, 03:56 ] Lord of the Rings - War in the North
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: [1] 2 3 | |