Fórumok
| Gamecon :: Fórumok :: Társalgó :: Csevegő |
| Viccek, humoros képek | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: 1 2 [3] 4 5 | |
|
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Zsubi |
|
||
LINK![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4
Üzenetek: 817 |
Miért ment át acsirke az úton??? Yoda (Star Wars) Az úton való átkelés még nem tett egy csirkét sem naggyá. Darth Vader (Star Wars) Mert nem tudott ellenállni a sötét oldal csábításának. Luke Skywalker (Star Wars) Átmenni az úton... Az egy dolog, ez itt most... valami egészen más. Leia Organa (Star Wars) Nem tudom... szörnyű érzésem támadt. C3PO (Star Wars) Hatmillió különböző módon tudok átmenni az úton. R2D2 (Star Wars) 01011011 01110110 01110011 00010100 Csubakka (Star Wars) Growammmmmr. Obi van Kenobi (Star Wars) Menj át az úton. Indulj. Bízz bennem, csirke. Boba Fett (Star Wars) De mi van, ha a csirke nem éli túl? Nagyon sokat ér nekem! Wedge (Star Wars) A radarom mutatja a masik oldalt, de szerintem túl messze van. Owen (Star Wars) Csak egy dologra figyelj, át kell menni! Beru (Star Wars) Nem tarthatod itt örökre. A legtöbb barátja már átment. Ackbar (Star Wars) Az összes csirkének! Ha megadom a jelet, átkelünk. Császár (Star Wars) Ifjú bolond. Csak most, elgázolva értetted meg... Jabba (Star Wars) Bo shudda csirke. Han Solo (Star Wars) Lődd meg öcsi, aztán pucoljuk! Jar Jar (Star Wars) Átmenni csirke oldaltúl? Jar Jar tudni nem miért? F.Tamás A csirke. És ami mögötte van. Mátrix Kövesd a csirkét, Neo. X-Akták A csirke odaát van. Nem ellenőrzött JERJERROD: A csirke atment a tuloldalra? Megkettozni az orseget ! BIB: Die csirke wanga? BIGGS: Ezzel a tempoval idoben at tudsz menni? Al Bundy : Képzeld Peggy, ma egy olyan kövér csirke ment át az út tuloldalára... Liloo (5th element) : Csirke jó ! Csirke finom ! I. McGregor (Trainspotting) : Válaszd a csirkét ! Válaszd a bazi nagy túloldalt Blair Witch Prj. : (Heves kamerarángatás mellett) Josh ! Úristen ! A CSIRKE ! Fussunk ! Ponyvaregény : Látsz itt olyan táblát, hogy csirkeátjáró ? Nem látsz. És tudod miért nem látsz Hellraiser : A csirke a pokolból jött. És most ideát van. Megint. Aliens : Ha a csirke átjutott, neked is sikerülni fog Bishop ! M.I.B. : Ez nem csirke volt, csak egy termikus zsebben megrekedt gázfelhő. Kérem nézzenek ide, a vörös fénybe. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
.
Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Lamborghini-
Forum: 305 km/h-nál szélzaj, tovább nem tudom! Audi A8-Forum: Hol tudom a Rolexemet megjavíttatni? Fiat-Forum: Hallo? Én vagyok itt az egyetlen? Mercedes C-Klasse-Forum: A Mercedesem vasárnap Brötchenholen- nál vizes lett - Mit tegyek? MX-5-Forum: Egy tuskó ferdeszemű egy Touareggel átment az autómon ! VW Touareg-Forum: beszorult egy MX-5 kaszni alá. Hogy tudnám azt onnan kiszedni? Renault-Forum: Eladom a bérletemet - az autó előbb jött vissza a szervízből, mint vártam. Porsche- Cayenne-Forum: A fogyasztás 32 l/100km alatt van. Rossz lehet a befecskendezés? Smart-Forum: Motorbicikli motor beépíttetett: Végre elég teljesítmény! Mustang-Forum: Egy Civic-es hülye megpróbált ma megelőzni. Honda Accord-Forum: Anyukám nekem adta az autóját. Keresek olcsó 18"-os felniket. VW Bora-Forum: Szomorú vagyok! Mindenki egy csomagtartós Golf-nak tartja. Lexus-Forum: Hol kapok VW stílusú hátsó lámpákat? Toyota Corolla E10-Forum: Elvagyok keseredve az E10-em minősége miatt, 270.000km alatt a kilométeróra lapja valahogy összekarcolódot t ! Viper-Forum: Smart a szívórendszerbe n! Hogy tudnám onnan kiszedni? Seat Marbella-Forum: Ma tudtam tartani a tempót egy teherautóval! BMW 3er E36-Forum:Hol lenni legjobb zsíros fasza dörner városban? Trabbi-Forum: Mercinél volt, bedobtunk egy új motort, most megy, nem megy, megy, nem megy.... (egyszer javítva): Hívás a Mercedes Benz-től: Ön egy ablaktörlőmotor t épített be, kapcsolja az intervallumkapc solót folyamatosra... Hummer-Forum: Megsérült ma a lökhárítóm. 14 sebesült, 2 halott. Muszáj nekem a fekete lakkot a kereskedésben megvennem?? 25 kilométerre van. Az 35Euro benzinpénz! MB 190D-Forum: Kérdés - beszél valaki szulahéliül? Yugo -Forum: a tiétek mikor működött utoljára? Honda Civic CRX-Forum: A szomszéd kutyája a kipufogócsőben alszik. Attól még indítózhatok?? Toyota-Forum: Na 300.000 km letudva, mikor megy ez tönkre? Polo-Forum: Végre 6cm-rel alacsonyabb, de most meg nem érem fel a mikrofont a McDrive -ban Ferrari-Forum: Ötleteket keresek kolumbiai társasutazáshoz . Gyorsan akarok be majd kijutni. Porsche-Forum: Van egy lemezem - megéri beszámíttatni az árba, vagy inkább magam adjam el az autó? Lancia-Forum: Van élet a szervízen kívül is? BMW 7er-Forum: Segítség! Elprogramoztam! Hogyan nyílik ki újra a hamutartó? Mercedes S-Klasse-Forum: - Keresek elfogadható második autót ködös időre DeLorean Forum: Visszajöttem és sürgősen szükségem volna egy hengerfejtömíté sre vagy egy fluxuskondenzát orra. Kérlek segíts - 1985 ből vagyok Toyota Prius Forum: Az autónkhoz "AAA" vagy "AA" elemek valók? Subaru WRX Forum: Utálom a zsarukat. Beídéztek, mert driffteltem a mélygarázsban. Ford Forum: Segitség! Már mindent felújítottam, de mégsem indul be. Dodge Viper Forum: Amikor először gázt adtam, nagyon megijedtem. Hogy lehet a pisi foltot a bőrkárpitból kiszedni? Smart-Forum: Néha a lámpánál elindulási problémáim vannak. Mi lehet az oka? válasz A: Nem áll mögötted egy Viper, járó hűtőventillátor ral? Várd meg amíg a ventillátor kikapcsol. Akkor elindul a Smart. válasz B: Egy rágógumi ragadt az útra? Sperhaknit fogni és felvakarni. Akkor elindul a Smart. válasz C: Egész elölre álltál a lámpánál? A fehér záróvonal túl magas. Tolasd át magad egy Viper-rel a vonalon,aztán már megy a Smart. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
hatrix![]() ![]() Regisztrált tag #3
Üzenetek: 1358 |
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Megkérdezték a Rabbit, igaz-e, hogy erkölcstelen egy földszinti lakásban fényes nappal, nyitott ablakkal nemi életet élni. A válasz: - Nem erkölcstelen, de praktikusabb nővel! Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Ennek nem kellene vicces legyen de SAJNOS az. Nézzétek meg. Jó szórakozást! ![]() "Számíthatok önökre és remélem önök is számíthatnak rám" [ Módosítva 2010 febr 28, 07:26 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
- Miért nem látni Palit az erdőben? - Mert Pálmafa. [ Módosítva 2010 febr 25, 05:01 ] Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Két pár minden hétvégén összejár kártyázni. Egyik este John véletlenül leejt egy lapot az asztal alá. Amikor lehajolt érte észrevette, hogy Bill felesége nem visel bugyit. Ezen úgy meglepődött, amikor fel akart egyenesedni az asztal alól, beverte a fejét az asztal lapjába. Teljesen el volt vörösödve, amikor végre a helyére ült. Később John kiment a konyhába inni egy kis üdítőt. Bill felesége követte, majd megkérdezte tőle: - Tetszett, amit az asztal alatt láttál? - Igen. Mire a nő azt mondta: - Megkaphatod, de száz dollárodba fog kerülni. - Tetszik az ajánlat. - Jó, akkor péntek délután, mivel Bill dolgozik akkor, te meg nem, kettőkor várlak. Eljött a péntek és John el is ment két órára. Miután kifizette a pénzt, bementek a hálószobába, és vadul egymásnak estek. Miután John elment, Bill is hazaérkezett este. Megkérdezte a feleségét: - Délután itt volt John? - Igen, beugrott egy pár percre. - Adott neked száz dollárt? - Hát, adott - válaszolta a nő attól félve, hogy a férje tudja. - Jó - mondta Bill. - John délelőtt odajött hozzám, és kölcsönkért száz dollárt. Azt mondta, egy fontos találkozóra kell mennie, de hazafelé beugrik hozzánk, és visszaadja a pénzt. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
5i írta ... Nem kép,de majdnem becsokiztam rajta. Érdemes elolvasni! .... Ez király volt. ![]() Tetszik ez a hírtelen izomagyú eldurranásos hozzáállás. LOL ![]() "Megtalállak ,gi rnyó geci !" XD ![]()
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| 5i |
|
||
![]() Regisztrált tag #10
Üzenetek: 107 |
Nem kép,de majdnem becsokiztam rajta. Érdemes elolvasni! Fentről Lefelé!
From: Steel Gym Date: 2010/02/ 16 Subject: Steel Klubtags ág To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedű s Dezső! 2010. feb. 15.- én írt Panaszkö nyv- i bejegyzést a kollegina nem t udja elolvasni ,és é n sem ,sajnos. E-mail- ben kért válazs t ,én is kérem ,hogy E-mail- ben is irja le a panaszt ! Köszönöm, Vass " Jimmy Steel" Imre Árpád Tulajdonos - Steel Gym From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/ 16 Subject: RE: Steel Klubtags ág To: Steel Gym Tisztelt Vass " Jimmy Steel" Imre Árpád! Panaszkönyvi be jegyzésem: Havi bérletet v áltottam edzőte rmükbe (csupán azért, hogy kip róbáljam és tapasztalataim alapján éves bé rletet váltsak. 1., az öltözőb en olyan szekrényt kapta m, amiben egy ö sszeragadt férf ialsó volt. 2., rám esett a fekpad rúdja és hiába kértem f ennhangon segít séget, 5 percbe telt, mire kaptam is. 3., non- stop edzőteremk ént nem tudom e lfogadni, hogy hajnali 2- kor nincsenek t eremfelügyelők. 4., a tejturmi x romlott volt, másnap délig fostam tőle, sz abadságot kelle tt kivennem. (Intézkedés mez ő) a., a havibérle t árát kérem vi ssza, b., a nap i béremet kárpó tolják! (E-mail cím) Panaszomhoz hoz zátenném, hogy a kishölgy a re cepciós pultból (nem kis hölgy, elég kid olgozott, és sz úrós izzadtságs zagú, de ez nem tartozik a panaszhoz, csak jelzem, hiszen ügyfélkapcsola ti munkát végez , amiben fontos az ápoltság) , úgy vette le rólam a rudat, hogy talán " nem is csodálom , ezzel a girnyó testtel" megjegyzést mo rmolt el! Az ilyesmi is megengedhetetle n, fizető vendé g vagyok, nem m indegy, mennyir e kidolgozott? PONT azért járT AM volna termük be, hogy kidolg ozzam magam. EZ EK után természetesen m áshol teszem ez t! Kérem panaszom megnyugtató meg oldását! Üdv, Hegedűs Dezső From: Steel Gym Date: 2010/02/ 16 Subject: VÁ: RE: Steel Klubtags ág To: Hegedűs Dezső Kedves Dezső! Engeddmeg ,hogy sport társként tegezzelek ,am úgy is szerinte m Én vagyok az időssebb ! Elolvastam ,am it írtál ! Az nap Vanda l ányom volt műsz akba ,emlékszikis az esettre .Beszé ltem Vele. Bárm ennyire is kisp ortoltt ,Ő ,mint nő ,nem m egy be a ffi öl tözöbe ,ezt meg értheted. Mi fé rfiak ,pedig márcsak ilyenek vagyunk .Csajo zunk ,eddzünk . Melegitő- nacóhoz énse ho rdok alsó gatyát ,so kkal kényelmess ebb ,ha érted m ire gondolok. T eis ott hagyhattad voln a az alsódat ,t udod mi férfiak ,milyenek vagy unk. De bocs ezért ! Fontosnak tarto m ,hogy az olya n kezdők ,mint Te ,Személyi Ed ző-vel kezzdje a gyurást .Te e zt nemtetted me g .Pedig javaso lt ,és én szemé lyesen is szivessen fogla lkoztam volna , Veled ! Akkor nem ford ultvolna elő ,h ogy olyan súly- jal szeriazol , ami meg haladja a képességeid . Vanda a téved ésed után a segitség edre volt ,leve tte Rólad a hat vanat ( 20 + 20 + rúd ) és felis ajállotta ,hogy mellette d marad. Fiziologiai tén y ,hogy az edzé s során megnő a z izmok oxigén- ellátása ,és a test energiáit az izom- munkára koncent rálja. Lassabba n működik pl . az emésztés is .Az edzés után elf ogyasztott ener gia ( és folyad ék ) egy része pótolja az elve szitettekett és a folyadék ves zteségett. A ba nán turmix a felgyorsult any agcserédnek kös zönhetően szala dt át Rajtad . Azt javaslom ,g yere eddzeni ,É n itt leszek ,é s gondoskodom r óla ,hogy minden rendben menjen .Az első hónapban ,a ro ssz tapasztalat od miatt ingyen kapod a Személy i Edzést és Edz és Tervet ! Hívj fel ,lezsi rozzuk! És még valami ! Aki eddz ,izza d .Aki izzad ,k eményen eddz . Aki kemé nyen eddz ,ered ményes ! Vanda lányom o rszágos 4.-ik ! Ezért érdemes izzadni ! Szevasz, Vass " Jimmy Steel" Imre Árpád Tulajdonos - Steel Gym From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/ 16 Subject: RE: VÁ: RE: Steel Klubtags ág To: Steel Gym Kedves "Steel" Imre Árpád! Elhiszem mindaz t, amit írtál, de sajnos lenti ek nem válaszok a panaszomra, csupán magyaráz kodás. Még egys zer leírom; öltözői higién ia nulla, ügyfélkezelés n ulla, diarrhea 1! Az első - és sajnos az u tolsó - nap tapasztalata. Ha nem haragszo l, élnék a 72 ó rás garancia jo gával, és kérné m vissza a havibérlet árát ! Nem is nagyon szeretnék vitáb a bocsátkozni v eled a kérdésben. Megértésedet és intézkedésedet köszönöm, üdv, Hegedűs Dezső From: Steel Gym Date: 2010/02/ 16 Subject: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtags ág To: Hegedűs Dezső Na idefigyelj , Te kis buzigyer ek ! Én próbáltam se gitteni ! Kivizsgáltam a Panaszodat és N EM TALÁLLTAM JO GOSNAK !Pont ! Ha akarsz ,jöss z eddzeni ,örül j neki ,hogy nem zárlak ki a Clu b-ból ! Vass " Jimmy Steel" Imre Árpád Tulajdonos - Steel Gym From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/ 16 Subject: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtags ág To: Steel Gym Kedves Vasember ! Egy nagy lófasz t! Pénzt borítékb a recepción, HO LNAPRA! Buzizd a kis k okszos kopter haverjai dat, akik valós zínűleg a száju kat törölték ab ba az alsóba, amit találtam! Izomagyú paras zt! D. From: Steel Gym Date: 2010/02/ 16 Subject: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtags ág To: Hegedűs Dezső TEKIS GECI! Mekkereslek ,b azdmeg ! Velem Te ne sza rozz ,én 2- szeres Magyar Bajnok vagyok , elismert Testép ítő ! A címed ittvan a Panaszkönyv- ön ,majd elbeszélgettünk Személyessen! Jimmy From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/ 16 Subject: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtags ág To: Steel Gym Keress, zsíragy ! Szerinted a va lós címemet írt am rá? Majd fotózok a teraszról, ahog y bejárjátok a lakóparkot a bu ta bulldog arco tokkal, aztán megy ki a netre ! Istenem, mekko ra faszagy vagy ! Tudod mit, hag yjuk a bérlet árát! Megérte, hogy belemondjam a p ofádba: baromállat vag y, a vessző ELÉ teszed a szóköz t, és büdös a l ányod, mint a s zar! From: Steel Gym Date: 2010/02/ 17 Subject: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: VÁ: RE: Steel Klubtags ág To: Hegedűs Dezső Megtalállak ,gi rnyó geci ! |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
yzerman![]() ![]() Regisztrált tag #142
Üzenetek: 223 |
Zsubi írta ... Bíró: - Hol volt ön 1993. július 7-én este nyolc órakor? Tanú: - Hol lettem volna? Otthon ültem, egyik szememmel a naptárt, a másikkal az órát figyeltem. Lehet, hogy bennem van a hiba, de ebben hol a poén? |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Bíró: - Hol volt ön 1993. július 7-én este nyolc órakor? Tanú: - Hol lettem volna? Otthon ültem, egyik szememmel a naptárt, a másikkal az órát figyeltem. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
.![]() Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
A 8 leggyakrabban alkalmazott közlekedési szabály A bűvös nyolcas 1 komment 3 éve 1852 alkalommal 1. Akinek hosszabb a középső ujja, nagyobb kocsija, vagy rövidebb a haja, annak van elsőbbsége. 2. Nyúlszőrkalapba n a legnagyobb megengedett sebesség 30 km/h. 3. Terepjáróval mindenen meg lehet állni, amin átmegy az első kerék. 4. Az irányváltási szándékot úgy kell jelezni, hogy felnézünk a telefonról SMS írás közben. 5. A teljes hangerő háromnegyedénél feljebb csak akkor lehet felcsavarni a magnót, ha legalább két ablak le van húzva. 6. Az autóbusz öböl arra szolgál, hogy amíg az autók haladnak, addig tudjon hol állni a busz. 7. A szabályos közlekedés és a korrupció majdnem szinonimák. 8. Az udvariasság a gyengék mentsvára. Előzésnél abban bízunk, hogy aki szembe jön, gyávább, és előbb rántja el a kormányt. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: 'Legyen világosság!' - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Az alkohol az emberiség ellensége. Aki pedig megfutamodik az ellenség elől, az gyáva.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Előre is elnézést kérek minden bohóctól és bohóc beállítottságúo
lvasótól.![]() Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: 1 2 [3] 4 5 | |