Főoldal Tesztek Megjelenés Videók Kapcsolat Fórum Játék

atrax morgue
atrax morgue blogspot
atrax morgue sickness report
atrax morgue no more
slaughter production
marco corbelli
morder machine
kranium
Pervas Nefandum
Progetto Morte
Necrophonie atrax morgue
Necrofilia atrax morgue
Necrophonie marco corbelli
Necrofilia marco corbelli
marco rotula
Walter Piano
V.I.T.R.I.O.L
Devis G.
teatro satanico
lunus
contagious orgasm
italian noise
italian power electronics
death industrial
power electronics blogspot

Fórumok

Gamecon :: Fórumok :: Játékok :: PlayStation
Játékokról általában << Előző téma | Következő téma >>
Oldal:  1 2 3 ... 6 [7] 8 ... 10 11 12
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
Szerző Üzenet
Papesz
2010 febr 02, 08:19

Regisztrált tag #2

Üzenetek: 483
Zsubi írta ...
Az, de a kamera nem mindig ott van, ahol lennie kellene. Ha közel megyek egy oszlophoz v a falhoz, megbolondul és elkezd rángatózni. Ha szerencsém van, akkor el tudom úgy forgatni, h lássam az utamat, ha nincs, akkor leesek. Ugrások előtt pedig pontosan Lara mögé kell rakni a kamerét, h jó helyre ugorjon. [/html]

Ha agyonvertek sem emlékszem semmi ilyesmire, pedig mondom, kétszer is végigtoltam.

Papesz
Vissza az elejére
Zsubi
2010 febr 02, 02:13
LINK

Regisztrált tag #4

Üzenetek: 817
Papesz írta ...
Továbbra sincs lövésem sem, hogy mi bajotok van a kamerával, meg az irányítással. Én egyetlen másodpercig sem kínlódtam vele, pedig a trófeatámogatás után újra végigjátszottam . Ez egy fasza játék.

Az, de a kamera nem mindig ott van, ahol lennie kellene. Ha közel megyek egy oszlophoz v a falhoz, megbolondul és elkezd rángatózni. Ha szerencsém van, akkor el tudom úgy forgatni, h lássam az utamat, ha nincs, akkor leesek. Ugrások előtt pedig pontosan Lara mögé kell rakni a kamerét, h jó helyre ugorjon.

Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
Vissza az elejére
Papesz
2010 febr 02, 11:26

Regisztrált tag #2

Továbbra sincs lövésem sem, hogy mi bajotok van a kamerával, meg az irányítással. Én egyetlen másodpercig sem kínlódtam vele, pedig a trófeatámogatás után újra végigjátszottam . Ez egy fasza játék.

Papesz
Vissza az elejére
hatrix
2010 febr 02, 10:09
hatrix

Regisztrált tag #3

Üzenetek: 1358
Yzerman írta ...
hatrix írta ...
Ez a Tomb Raider mennyire egy takony irányítással rendelkezik.
Ritka pocsék egy valami. Lara arra ugrik amerre akar.
Azt hiszem ennyi elég volt.

Egyetértünk. És még a kamera is egy szar.

Tanulhattak volna egy kicsit az Uncharted játéktól.
Minden részen 10x kell felmászni mire azt csinálja a Lara amit akarok.
Lehet az Uncharted könnyed irányítása a baj, mert már nagyon megszoktam, de ezt a játékot én biztos nem fogom végigszenvedni.

Szóval most van egy Far Cry2 és egy Tomb Raider Underworld eladó.

[ Módosítva 2010 febr 02, 10:17 ]

Vissza az elejére
Yzerman
2010 febr 02, 09:19
Vendég

hatrix írta ...

Egyetértünk. És még a kamera is egy szar.
Vissza az elejére
hatrix
2010 febr 02, 09:11
hatrix

Regisztrált tag #3

Vissza az elejére
hatrix
2010 jan 26, 08:29
hatrix

Regisztrált tag #3

Lost Planer 2 - Gears of war trailer LINK

Na mi van? Ennyire lepracliztak a Microsoft bácsikkal?

[ Módosítva 2010 jan 26, 08:34 ]

Vissza az elejére
Papesz
2010 jan 23, 10:28

Regisztrált tag #2

Zsubi írta ...
A stratégiai rész érdekel, a demót imádtam, a zenék eszméletlenek. Ócsóé' meg kéne venni ezt a játékot.

Ahogy az első stratégiai meccset végigszenveded, már nem fog érdekelni.

Papesz
Vissza az elejére
hatrix
2010 jan 23, 10:26
hatrix

Regisztrált tag #3

Papesz írta ...
Kábé 60 százalékig toltam a Brütal Legend-et,...

"Sokszor nem lehet tudni/látni, hogy akkor most melyik egység az enyém, meg melyik az ellenségé, meg az sem mindig világos hogy hová is lettek hirtelen azok az egységek, amiket harcolni küldtem, de nincsenek sehol."

Nem gondolod, hogy egyikből következik a másik?
Magyarul a saját embereidet kaszáltad le és utána keresed hol vannak.

Vissza az elejére
Zsubi
2010 jan 23, 10:17
LINK

Regisztrált tag #4

Papesz írta ...
Kábé 60 százalékig toltam a Brütal Legend-et, egész délután azzal játszottam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jó játék, de a stratégiai részek gyakorlatilag tönkreteszik az élményt. Mivel a játékmenet egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozik, viszonylag sok idő kell, amíg kiismerje az ember az irányítást. Éppen ezért a türelmetlenebbe k (szerintem némileg jososan) fél óra után kiveszik a lemezt a gépből és soha többé nem teszik vissza. Nagy kínlódva én megcsináltam ezeket a részeket, de az az igazság, hogy inkább idegesítő ez, mint szórakoztató. Sokszor nem lehet tudni/látni, hogy akkor most melyik egység az enyém, meg melyik az ellenségé, meg az sem mindig világos hogy hová is lettek hirtelen azok az egységek, amiket harcolni küldtem, de nincsenek sehol.

A gyűjtögetős dolgok rendben vannak, sok cucc van és a pálya is jó nagy, úgyhogy keresgetni lehet bátran. A zene fasza, én amúgy is metálon nőttem fel, sok régi ismerős köszön vissza. Az online részt még nem próbáltam, elment tőle a kedvem az offline kínlódás miatt. Végig fogom játszani, de biztos nem venném meg. Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy a stratégiai rész egyáltalán nem véletlenül maradt ki a demoból. Valószínűleg tudják ők is, hogy erősen mellényúltak.

A stratégiai rész érdekel, a demót imádtam, a zenék eszméletlenek. Ócsóé' meg kéne venni ezt a játékot.

Vissza az elejére
Papesz
2010 jan 23, 09:55

Regisztrált tag #2

Kábé 60 százalékig toltam a Brütal Legend-et, egész délután azzal játszottam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jó játék, de a stratégiai részek gyakorlatilag tönkreteszik az élményt. Mivel a játékmenet egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozik, viszonylag sok idő kell, amíg kiismerje az ember az irányítást. Éppen ezért a türelmetlenebbe k (szerintem némileg jososan) fél óra után kiveszik a lemezt a gépből és soha többé nem teszik vissza. Nagy kínlódva én megcsináltam ezeket a részeket, de az az igazság, hogy inkább idegesítő ez, mint szórakoztató. Sokszor nem lehet tudni/látni, hogy akkor most melyik egység az enyém, meg melyik az ellenségé, meg az sem mindig világos hogy hová is lettek hirtelen azok az egységek, amiket harcolni küldtem, de nincsenek sehol.

A gyűjtögetős dolgok rendben vannak, sok cucc van és a pálya is jó nagy, úgyhogy keresgetni lehet bátran. A zene fasza, én amúgy is metálon nőttem fel, sok régi ismerős köszön vissza. Az online részt még nem próbáltam, elment tőle a kedvem az offline kínlódás miatt. Végig fogom játszani, de biztos nem venném meg. Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy a stratégiai rész egyáltalán nem véletlenül maradt ki a demoból. Valószínűleg tudják ők is, hogy erősen mellényúltak.

Papesz
Vissza az elejére
EmThor
2010 jan 23, 09:47

Regisztrált tag #46

Üzenetek: 267
Darksiders

meglepődtem h a betöltés után miért macerálja az első pálya elején vagy 5-7 percig a lemezt, mire kiderült nem volt elírás a játék dobozán írt 'min. 3gb' felirat, ekkor rakta fel az installt (egyelőre 2.2gb), ötletes!
nagyon intenzív 30 perces kezdés után kikapcsoltam mert már fáradt voltam éjjel, de nagyon várom, hogy folytathassam: hősünk az apokalipszis 4 lovasának egyike hívást kap a földre, melynek elpusztítása javában zajlik, démonok rohangásznak egy NY szerű nagyvárosban, az angyalok fight-olnak velük, Te meg mindkettőjükkel : de bazi nagy tévedés történt, a 7. pecsét nem törettetett fel, hol a többi lovas? valaki nagyon megkavarta a sz@rt, mert korábban hozta el a világvégét ekkor lezúzunk a pokolba tárgyalni, h kiderítjük mi a szitu, cserébe egy démont hozzánk láncolnak, h kordában tartson és megfigyeljen (echte segítő kari, megmondja merre kell menni meg ilyenek). közbe a felszínen meg eltelt vagy 200 év, ami nekünk 2 percnek tűnt lenn.
A grafika, irányítás, harc nagyon rendben van, nem arra kell figyelni, hogy mi nem stimmel, mér recés vagy ilyesmi, tudsz a játékra koncentrálni.

Shattered Memories

usa store-ról szereztem a legújabb silent hill-t, márciusban jön EU-ban, ps2-re tuti beszerzem, kell a gyűjtibe! harcolni nem kell, nagyon sokszor újra lehet játszani: inkább kaland thriller, de eddig nagyon bejön, meg hangulatos, h a játékban, meg a kinn is épp' esett a hó tegnap aktívan kell manipulálni a tárgyakat, kurzorral megfogni a zár reteszét és az analóg karral kihúzni h tovább tudj menni, felkapni egy üdítősdobozt, megforgatni, mire kieseik a kulcs: szóval wii-ről portoltak mindent. a grafika jó recés, meg yamaoka zenéje is egy kicsit semmilyen lett, de várom h folytathassam ezt is!

Lord of the Rings - War in the North
Vissza az elejére
Zsubi
2010 jan 20, 04:36
LINK

Regisztrált tag #4

Tomb Raider: Underworld

Vmilyen csoda folytán sikerült befejeznem a játékot, ahol elakadtam augusztusban, most észrevettem a tovább vezető utat. Ha Lara néha nem csak úgy elugrana vmerre, sokkal kevesebbet idegeskedtem volna. Most jön a treasure hunt, youtube segítséggel. Azért, mert néha halllom a csilingelést, de nem találok semmit, amit össze lehetne szedni.
Jó kis játék ez, jöhet a következő rész, bikinis Larával.

Vissza az elejére
hatrix
2010 jan 18, 06:28
hatrix

Regisztrált tag #3

Ilyen játék miért nincs konzolra?! 

[ Módosítva 2010 jan 18, 06:28 ]

Vissza az elejére
hatrix
2010 jan 17, 11:58
hatrix

Regisztrált tag #3

Final Fantasy Fortress  (Tech demo)

Nem tudom milyen játék akart/akar ez lenni valójában, de így első ránézésre nem tűnik rossznak.
Itt a Kotaku oldalán kicsit jobb minőségű a videó. LINK

Video Games | | Final Fantasy Fortress Tech Demo
XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

[ Módosítva 2010 jan 18, 12:08 ]

Vissza az elejére
Yzerman
2010 jan 17, 06:21
Vendég

Ez a Darksiders egy hatalmas nagy s z a r. Nem is értem, miért van úgy oda mindenki érte, unalmas, ronda fos.

Vissza az elejére
Zsubi
2010 jan 15, 10:16
LINK

Regisztrált tag #4

Úgy egy hete Resistance 2-ben 30-as sziintre fejlesztettem a SpecOPS-emet is, így egy kivételével az összes coop mewdált begyűjtöttem. Az "immortal" nem lesz meg sosem.

Vissza az elejére
hatrix
2010 jan 13, 10:26
hatrix

Regisztrált tag #3

Új "YAKUZA 4" trailer!
Durva ez a cucc is.
Video Games | Yakuza 4 | Japanese Raining Money Trailer
XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

[ Módosítva 2010 jan 13, 10:26 ]

Vissza az elejére