Fórumok
| Gamecon :: Fórumok :: Társalgó :: Kultúra |
| Minden, ami zene | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: 1 [2] 3 | |
|
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Zsubi |
|
||
LINK![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4
Üzenetek: 817 |
Nem teljesen tehetségtelen a srác, ment is a kedvencek közé. Ilyenből a Jizz in my pants-et szoktam hallagatni. Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
![]() ![]() Regisztrált tag #2
Üzenetek: 483 |
Nem tehetségtelen a srác Persze Rock Bandben leverném a p.csába
Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
Zsubi írta ... Manowar Tegnap és ma beszereztem az összes albumukat. Mindig is a rock/metál zenéket szerettem, de a klasszikus 70-es, 80-as évekbeliek kimaradtak. Jobban szerettem a modernebbeket, amik több stílust is kevernek, feltűnik bennük a szintetizátor és/vagy a DJ. De ez ku rva jó! A Brütal Legend hatott rám .D: A következő szerzemények a Twisted Sister-től a Stay Hungry és a Love Is For Suckers című lemezek legyenek. Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
Manowar Tegnap és ma beszereztem az összes albumukat. Mindig is a rock/metál zenéket szerettem, de a klasszikus 70-es, 80-as évekbeliek kimaradtak. Jobban szerettem a modernebbeket, amik több stílust is kevernek, feltűnik bennük a szintetizátor és/vagy a DJ. De ez ku rva jó! A Brütal Legend hatott rám .D: Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
hatrix![]() ![]() Regisztrált tag #3
Üzenetek: 1358 |
(Darker Than Black 2) Stereopony "Tsukiakari no Michishirube"[ Módosítva 2010 febr 20, 02:04 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Mire jó a traktor! ![]() A lényeg olyan 50mp körül kezdődik. [ Módosítva 2010 febr 01, 07:31 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Gran Turismo rajongóknak ismerős lehet! ![]() [ Módosítva 2010 jan 18, 10:06 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Ez valahogy sehonnan nem ismerős.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
hatrix írta ... Legalább alinket dobd már be. Azt kezeli a gép rendesen. Ez az. Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Papesz írta ... Nem, mégsem teszem. Fingom nincs hogy kell. Legalább alinket dobd már be. Azt kezeli a gép rendesen.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
Nem, mégsem teszem. Fingom nincs hogy kell.
Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
A Spinédzserek-
ben hallottam először ezt a zenekart, évek óta keresem annak a számnak a klipváltozatát, amit a filmben játszanak. Most megtaláltam, úgyhogy rosszul jártatok, mert ide is beteszem. [ Módosítva 2010 jan 13, 10:42 ] Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Éppen pólószitázáshoz csinálunk filmet a MayoChix-nek. Szerintem ezt nagyon eltalálták.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Beszúrok pár videót. A bal oldali gitáros lehet ismerős lesz egyeseknek. ![]() Fórumos neve Auron! ![]() Amúgy mind a két gitáros az unokatesóm. Auron (Csabi) és a testvére Lacus! Így bulizttak Dec 25én! [ Módosítva 2009 dec 27, 10:47 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Jelenlegi kedvenc: E.S. Posthumus Anno nagyon megtetszett egy NFL videó, ami alatt szólt egy zene. Sok más helyen is hallottam, de most vettem észre szám előadóját és címét. Most rákerestem a Youtube-on... áááá egész este ezt hallgattam. Az egyik páldául a Ferrari Challenge zenéje. Az első 3 nagyon üt. Unstoppable Arise Pompeii Ebla - Ferrari Challenge [ Módosítva 2009 nov 11, 05:35 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Yzerman |
|
||
|
Vendég
|
Papesz írta ... Hogy az angolosok dobjanak egy hátast: Very good!
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Papesz |
|
||
Hogy az angolosok dobjanak egy hátast: Papesz |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Drowning Pool - Bodies[ Módosítva 2009 nov 06, 08:06 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsubi |
|
||
The Lonely Island - Jizz in my pants B.E.T.E.G. Terjesszétek! Régebben ateista voltam, de azóta megismertem Magam.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Papesz írta ... Ne töltsétek le ezt a dalt Tök jó ez a dal! Honnan lehet letölteni? ![]()
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: 1 [2] 3 | |