Fórumok
| Gamecon :: Fórumok :: Játékok :: PlayStation |
| Battlefield: Bad Company 2 | << Előző téma | Következő téma >> | ||
| Oldal: 1 2 3 [4] 5 | |
|
Moderátorok: baggins, Papesz, hatrix, Zsubi, Ming, menoh, Yzerman
|
| Szerző | Üzenet | ||
| hatrix |
|
||
hatrix![]() ![]() Regisztrált tag #3
Üzenetek: 1358 |
baggins írta ... Na igen, ez kihagyhatatlann ak tűnik. Másrészt ha tényleg lesz FF13 márciusban, akkor először azt veszem meg. Ez egyértelmű. Törölték a videót! Itt egy Youtube verzió! Komolyan látni kell... csak nehogy töröljék ezt is. ![]() [ Módosítva 2010 jan 26, 04:28 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| baggins |
|
||
baggins![]() ![]() Regisztrált tag #1
Üzenetek: 550 |
Na igen, ez kihagyhatatlann
ak tűnik. Másrészt ha tényleg lesz FF13 márciusban, akkor először azt veszem meg. Ez egyértelmű.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
EZT MINDENKINEK LÁTNI KELL! Sztori rész! A dzsungel környezet WOW! ![]() ÉS ilyen grafika mellett totálisan rombolható. ![]() [ Módosítva 2010 jan 26, 04:27 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Destruction Montage [ Módosítva 2010 jan 24, 03:53 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Oszt azsondja ingame... ez nagyon begyün. ![]()
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
hatrix írta ... Azt kell mondjam a 2. rész mindenben felülmúlja az elsőt. Káprázatos a grafika sokkal szebb mint az első rész, a sztorirészre se lesz panasz szerintem. A Trailer legalábbis ezt mutatja! A multi is piszkosul rendben van. DURVA DURVA DURVA!!!! Mi az a CoD meg MAG? ![]() Sztori trailer Kiollóztam pár képet! Ez az erdők cucc most nagyon bejön. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Azt kell mondjam a 2. rész mindenben felülmúlja az elsőt. Káprázatos a grafika sokkal szebb mint az első rész, a sztorirészre se lesz panasz szerintem. A Trailer legalábbis ezt mutatja! A multi is piszkosul rendben van. DURVA DURVA DURVA!!!! Mi az a CoD meg MAG? ![]() Sztori trailer [ Módosítva 2010 jan 22, 08:04 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Bad Company 2 Squad Rush trailer
[ Módosítva 2010 jan 20, 12:24 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Lehet szemezgetni! Battlefield BC2 info: Fegyverek: http://www.badcompany2.nl/?p=categorie&cat=22 Járművek: http://www.badcompany2.nl/?p=categorie&cat=27 Pályák: http://www.badcompany2.nl/?p=categorie&cat=10 Egy ami mindent visz. ;)
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Várom már a márciust! Battlefield Bad Company 2 - Battlefield Moments: Ep 3 PanamaJajj de jót fogunk mi játszaniiiiii! [ Módosítva 2010 jan 08, 07:44 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Pocsék ez a Battlefield BC2 béta! ![]() Nem hiszem el hogy ennyire rossz... ezért játszottam eddig vele 74órát. ![]() Szerintem nem is kellene kiadni a játékot. Jó ez az egy pálya el vagyunk vele.
[ Módosítva 2010 jan 06, 09:57 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Ez a játék beszabehu! Ejjj ez azért Dzsungel vazze! Ez tuti premier játék. Már a béta is meggyőzött, ez csak hab a tortán. [ Módosítva 2009 dec 18, 07:49 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Állat ez a Béta. Sajnos az a hír járja December 21én vége szakad. Remélem csak kacsa és márciusig kitart. ![]() Egy újabb Gameplay egy új multipályáról. Battlefield Bad Company 2: Panama Canal Gameplay[ Módosítva 2009 dec 16, 08:33 ]
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Tegnap eszméletlenül unalmas és rossz volt a béta. Untam, hogy folyamatosan mi nyerünk. ![]() Volt megint egy olyan kellemes játék amikor olyan szinten lerohantuk/ lerohantam az ellenfelet, hogy mire feleszmélt már a 4. pár ládát foglaltuk. ![]() A hétvégén megnyitottam a második távcsövet a Sniperhez. Durván jó a cucc. Csak úgy osztottam vele a híd másik feléről a fejeseket.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Mostanában úgy játszok, mint Danyek. ![]() Nagyon ráálltam a késelésre. ![]() Csóri gyerek szerintem kezdett befordulni amikor már 5. almalommal késeltem le. ![]() Utána beült egy tankba inkább... onnan meg kilőtem RPGvel. ![]() Vannak jó menetek, de van amikor semmi nem jön össze sajnos. Kedvencem amikor a hegy tetején snipereznek. Felmegyek és hátulról leszúrom őket. Volt éppen akkor tette be az egyik játékost, már szúrtam is le. ![]()
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
Nekem inkább olyan gondom van, hogy mindig a legjobbkor dob ki kapcsolati hibával. Remélem a teljesben ezzel nem lesz gond, mert az első rész is nagyon stabil volt. Vagy mostanában ami inkább sűrűbb az az , hogy lefagy.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
EmThor írta ... nem vagyok kibékülve a játékkal Én meg nagyon. Hatalmas cucc. Sok benne a taktikázási lehetőség, amit nagyon komálok. Na meg van hely a pályán pl. megkerülni az ellenfelet. Jó a terep kialakítása. Sniperesek álma. Szerintem fingjuk nem vol honnan lövök. ![]() ![]()
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| EmThor |
|
||
![]() Regisztrált tag #46
Üzenetek: 267 |
nem vagyok kibékülve a játékkal
Lord of the Rings - War in the North
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| hatrix |
|
||
EmThor írta ... nekem nem számolt xp-t az a szar, csak pörgött és mínuszból indulva 0-n megállt, hiba nálam van? Igen volt ilyen hiba tegnap, de már nincs.
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| EmThor |
|
||
![]() Regisztrált tag #46
Üzenetek: 267 |
nekem nem számolt xp-t az a szar, csak pörgött és mínuszból indulva 0-n megállt, hiba nálam van?
Lord of the Rings - War in the North
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Oldal: 1 2 3 [4] 5 | |